SÚGÓ - Nyitólap

Mi a „Lépjen velünk kapcsolatba” nevű rendszer?

Egy olyan webes alkalmazás, amely segíti a kommunikációt, az ügyek kezelését a felhasználók és az ügyintézők között. A rendszerhez tartozik egy Tudásbázis program is, amely a KSH honlapjához, különböző alkalmazásaihoz (pl. KSH-Elektra, Intrastat) kapcsolódó gyakran feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tartalmazza. Ügyindítás kezdeményezése előtt javasoljuk a tudásbázis használatát.

Milyen ügyeket intézhetek a rendszeren keresztül?

Ebben a rendszerben kell jelezni, ha statisztikai információhoz szeretne jutni, adatokat keres, besorolási állásfoglalást, számjeligazolást vagy egyéb igazolást szeretne kérni, statisztikai adatszolgáltatással, KSH-Elektrán keresztüli adatszolgáltatással kapcsolatban szakmai vagy technikai kérdése merül fel, európai uniós adatkéréssel fordul hozzánk.

Hogyan tudok belépni a rendszerbe?

Miért érdemes regisztrált felhasználóként használni a rendszert?

Regisztrált felhasználóink a „Lépjen velünk kapcsolatba” nevű rendszerünk felületén nyomon tudják követni a rendszerbe bejelentett összes ügyet, azok ügytörténetét.

Aki KSH-Elektra felhasználó, nem kell itt is regisztrálnia, bejelentkezhet a „Lépjen velünk kapcsolatba” rendszer nyitóoldalán KSH-Elektra felhasználóként.

Nem regisztrált felhasználóink csak az aktuális ügy történetét láthatják a „Lépjen velünk kapcsolatba” nevű rendszer felületén.

Mi történik az űrlap kitöltése után?

Az űrlap kitöltése az „Ügy elküldése” gomb megnyomásával rögzítésre kerül a rendszerben.

A rendszer egy automatikus válaszüzenetet küld a megadott e-mail címre, amelyben található egy link. Erre a linkre kattintva ügyét meg kell erősítenie, hogy Ön valóban igénybe kívánja venni ezt a szolgáltatást.

A rendszer ügyének előrehaladásáról e-mailes értesítéseket küld ki az űrlapon megadott e-mail címre.